top of page
Focus op Gezondheid
Focus op Gezondheid

Focus op Gezondheid

Focus op Gezondheid

De Lakhovsky Multi wave oscillator

Lakhovsky Multi wave oscillator
Georges Lakhovsky

De Lakhovsky Multi wave oscillator (MWO) is een elektromagnetisch apparaat dat oorspronkelijk is ontworpen door de Russische wetenschapper en ingenieur Georges Lakhovsky, een tijdgenoot en vriend van Nikola Tesla, in de vroege 20e eeuw.

Lakhovsky ontdekte dat de MWO in staat was om de gezondheid te verbeteren en verschillende aandoeningen te genezen door het genereren van een breed scala aan golflengtes van elektromagnetische straling. 

 

De multi wave oscillator heeft Tesla-achtige eigenschappen. Het bestaat uit hoogspanningsspoelen die worden gepulst door een hoogspanningstransformator die condensatoren oplaadt. Deze worden ontladen over een vonkbrug om snelle uitbarstingen van radiofrequenties te creëren.

De werking van de MWO is gebaseerd op het idee van resonantie, waarbij de cellen in het menselijk lichaam meeresoneren met bepaalde frequenties van elektromagnetische straling. Lakhovsky stelde dat elke cel in het lichaam zijn eigen specifieke frequentie heeft en dat het herstellen van de harmonieuze resonantie van deze cellen de gezondheid verbetert . De MWO genereert een breed spectrum aan frequenties en stuurt ze naar het lichaam via een dubbele antenne, waardoor cellen gestimuleerd worden om te resoneren en zo mogelijk hun normale functies te herstellen.

Lakhovsky stelde vast dat de MWO effectief was bij de behandeling van een breed scala aan aandoeningen, waaronder kanker, diabetes, artritis, en vele andere ziekten. Hij publiceerde zijn ideeën in het boek "The Secret of Life," waarin hij zijn theorieën over elektromagnetische resonantie en gezondheid uiteenzette.

Georges Lakhovsky stierf in 1942. Hij werd aangereden door een auto. Hij was op dat moment 73 jaar oud.

Rue du Bocage 5

1370 Jauchelette - Jodoigne

bottom of page