top of page
Focus op Gezondheid
Focus op Gezondheid

Focus op Gezondheid

Workshop Human Design
Levi Cosijn

 

Dieper inzicht in jezelf -

Ontrafel jouw unieke pad

Human Design voor Beginners

zondag10 maart 2024

10 - 17 h

Ingelmunster

met Levi Cosijn,

Human Design analyst en vedisch astroloog,

en Hilde De Smet

Mogelijkheid om op afstand via Zoom deel te nemen

of de opname te bekomen indien je niet aanwezig kan zijn.

(uw Human Design chart wordt dan mee besproken in de cursus).

Human Design (HD) is een metafysisch onderzoekssysteem dat een synthese biedt van diverse oude wijsheden, waaronder de Chinese I CHING, Astrologie, de Kabbalah, en het Hindu Chakra systeem. Maar wat dit systeem echt bijzonder maakt, is de integratie van hedendaagse inzichten en wetenschappelijke kennis. HD biedt een empirisch raamwerk om te experimenteren en diepgaand zelfinzicht te verkrijgen. Benieuwd naar wat jou uniek maakt? HD onthult niet alleen jouw uniciteit, maar reikt ook strategieën aan voor effectievere keuzes, leidend tot meer rust, voldoening, succes, of verrassing - afhankelijk van jouw specifieke type.

 

Waarom Human Design? Wat maakt het zo uniek?

 

Human Design gaat verder dan conventionele zelfontdekkingssystemen. Het biedt:

 

  • Diepgaand Zelfinzicht: Leer jouw unieke persoonlijkheid kennen door inzicht te krijgen in jouw Type, Strategie, Innerlijke Autoriteit, en Profiel.

  • Praktische Toepasbaarheid: Ontvang concrete strategieën om effectievere keuzes te maken in alle aspecten van het leven.

 

  • Verrijkte Relaties: Begrijp de dynamieken tussen verschillende Types en verbeter je interacties met anderen.

 

  • Kinderen en Opvoeding: Ontdek hoe Human Design ouders kan helpen hun kinderen beter te begrijpen en te ondersteunen.

 

  • Cruciale Concepten: Zelf en Niet-Zelf, Conditioneren en Deconditioneren

 

Een essentieel aspect van Human Design is het begrijpen van ‘het Zelf’ en ‘het Niet-Zelf’. HD leert dat een mens keuzes kan maken vanuit het Zelf of het Niet-Zelf. Dit klinkt eenvoudig, maar de implicaties zijn diepgaand. Het hoofd en het denkproces zijn volgens HD niet bedoeld om besluiten te nemen. Tijdens de workshop zullen we deze concepten grondig toelichten en ontdekken hoe keuzes gemaakt vanuit het Zelf leiden tot meer alignment en vreugde.

 

Een ander sleutelbegrip is conditioneren en deconditioneren. Human Design stelt dat we allemaal zijn beïnvloed door externe invloeden en verwachtingen, wat leidt tot conditionering. Deconditioneren betekent het loslaten van deze externe invloeden om terug te keren naar ons authentieke Zelf. Tijdens de workshop verkennen we samen hoe je kunt deconditioneren en bewegen naar een leven dat meer in lijn is met jouw ware aard.

 

Elementen die worden behandeld:

 

  • Verschillende Typen: Ontdek jouw essentie als Manifestor, Generator, Projector, of Reflector en begrijp de unieke eigenschappen en strategieën die bij jouw type horen.

 

  • Strategieën en Innerlijke Autoriteiten: Leer hoe je beslissingen kunt nemen die in lijn zijn met jouw authentieke zelf, gebaseerd op jouw specifieke strategie en innerlijke autoriteit.

 

  • Profielen: Ontdek meer over jouw Profiel en hoe dit jouw persoonlijkheid en levenservaring beïnvloedt.

 

  • Single, Split, Triple, Quadruple Split Definitions: Verdiep je in de complexiteit van verschillende definitiepatronen en begrijp hoe deze jouw interacties met anderen beïnvloeden.

 

  • Kanalen: Ontgrendel de betekenis van de energiekanalen die jouw levenspad vormgeven.

In deze workshop zullen we toetsen aan de meeste van deze concepten, met een speciale focus op de verschillende Typen, Strategieën en Innerlijke Autoriteiten. We zullen ook de basisconcepten van het Zelf en Niet-Zelf, conditioneren en deconditioneren duidelijk toelichten. Bovendien zullen de individuele Rave charts van de deelnemers worden geanalyseerd voor een dieper begrip.

De workshop is praktijkgericht en interactief, waarbij jouw persoonlijke kaart wordt geanalyseerd voor direct inzicht. Geen voorkennis van astrologie of Human Design is vereist; deze workshop is toegankelijk voor beginners.

Een begrip van Human Design biedt niet alleen een positieve wending aan jouw leven maar verrijkt ook de relaties met de mensen om je heen. Voor ouders is dit een bijzondere kans om inzicht te krijgen in het unieke pad van hun kinderen.

Datum: zondag 10 maart 2024 van 10h tot 17h

Lesgevers: Levi Cosijn (www.levicosijn.com) en Hilde De Smet

Locatie: Shiva Center, Oostrozebekestraat 239, 8770 Ingelmunster

Meebrengen: lunchpakket - koffie, thee en versnaperingen worden voorzien.

Investering: 160 euro

Inschrijven: stuur een mailtje naar contact@focusopgezondheid.com (Hilde) of levicosijn7@gmail.com (Levi).

De inschrijving is definitief na storting van 50 euro voorschot op rekeningnummer BE12 7360 4371 1092 (Levi Cosijn) met vermelding ‘Human Design introductie’. De rest kan u op de dag zelf betalen. Bedankt om gepast geld mee te brengen.

 

Stuur vooraf je geboortedatum, -uur en -plaats door naar levicosijn7@gmail.com of contact@focusopgezondheid.com (Hilde) zodat we je individuele chart kunnen opstellen. (Je geboorte-uur kun je indien nodig opvragen bij de gemeente waar je geboren bent - dit is mogelijk online).

 

Linken naar video's Levi:

https://www.youtube.com/watch?v=rSIze1WMSNw

https://www.youtube.com/watch?v=836L-QuxSNU

https://www.youtube.com/watch?v=aBvY79PTCzM&t=1s

Hilde De Smet arts
rave chart human design.jpg

Wil je graag op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

We houden je op de hoogte!

Rue du Bocage 5

1370 Jauchelette - Jodoigne

bottom of page