top of page
IMG_0018.jpeg
focus-TRANSPARANT.png

Focus op Gezondheid

Fina
eigenaar natuurwinkel

Fina.jpg

Het pad van het leven dat we mogen bewandelen, kan vlotjes gaan en af en toe verschijnen er hindernissen op je weg, je doet zo je best om deze op te ruimen,  te omzeilen  of andere technieken te zoeken, je blijft ronddraaien en  het lukt je niet, en dan ... kan ik terecht bij Hilde De Smet.

Ik ken haar van in mijn natuurwinkel , Ze koopt biovoeding en haar respect voor de natuur, lieten me zien dat haar woord  ook voor haar en het gezin in daden werden omgezet.

 

Tijdens mijn afspraken om een rotsblok te aanvaarden  en dankbaar te mogen zijn, helpt ze mij als dokter , ze verzorgt mijn lichaam, en als mens luistert ze naar mijn verhaal.

Zo krijgt mijn lichaam aandacht en verzorging  en ook de omliggende lagen, onze gevoelens, onze manier van zijn, van omgang  worden behandeld. Dat geeft mij een totaal concept van genezing.

Een goed werkzaam lichaam omgeven door een tevreden sfeer, zorgt dat mijn weg en het omgaan met de hindernissen in aanvaarding van liefde kan gebeuren. Dit kan ik delen met Hilde De Smet, haar luisterend oor geeft mij de unieke behandeling. Een uniek persoonlijke behandeling is  een extra troef in de gezondheidszorg , want ieder van ons is uniek en als arts en als mens heeft ze daar aandacht en respect voor.

 

Zij deelt graag haar ervaringen, wat een geschenk is als je deze mag ontvangen, en dat geschenk geeft jouw vreugde en energie op jouw pad zonder dat je het verwachtte.

 

 

 

 

bottom of page