Focus op gezondheid

Over Hilde De Smet

"In deze gezondheidslessen gaan we op zoek naar de blinde vlek. Er is een kloof tussen waar we ons nu bevinden qua gezondheid en vitaliteit en waar we naar toe willen. Deze kloof gaan we overbruggen.  "

 

In 2002 studeerde ik af als arts aan de KUL. Na één specialisatiejaar anesthesiologie, startte ik mijn opleiding huisartsgeneeskunde aan de RUG. In mijn praktijk in Meerbeek, Kortenberg, werkte ik vooral met natuurlijke en complementaire therapieën. 

Ik ben moeder van 3 fantastische zonen.

In augustus 2019 stopte ik mijn persoonlijke consultaties en besloot mij uitsluitend te wijden aan het geven van cursussen.

Er is heel veel wat we zelf kunnen doen om gezond en vitaal te blijven (of te worden), Frequent echter ontbreekt de kennis of worden we juist overstelpt met gezondheidsadviezen,. Hierdoor weten we veelal niet meer wat te doen. Vaak wordt heel veel verwacht van één enkele therapie, maar zonder een verandering in levensstijl is de genezing vaak onvolledig of slechts tijdelijk. Tot slot hebben heel veel mensen beperkende overtuigingen, waardoor ze vaak de moed of het momentum niet vinden om hun leven terug in eigen handen te nemen.

In deze gezondheidslessen gaan we op zoek naar de blinde vlek. Er is veelal een kloof tussen waar we ons nu bevinden qua gezondheid en vitaliteit en waar we naar toe willen. Deze kloof gaan we overbruggen. 

En dit kan het begin zijn van een blijvende en langdurige gezondheid en vitaliteit!

© 2019 door Hilde De Smet