top of page

Lily

unnamed_edited.jpg

Tijdens het lange weekend van 9 november 2019 nam ik deel aan een 3 daags seminarie : “Focus op gezondheid” bij mijn vorige huisarts, die nu geen praktijk meer heeft, maar mensen wil ondersteunen en onderwijzen, door hen te informeren over de vele mogelijkheden om zelf onze gezondheid in handen te nemen. De ervaring die ze in deze materie heeft is eigenlijk fenomenaal groot!

Voor sommige mensen was de materie nog nieuw, voor mij echter niet helemaal, maar ik heb alweer stukken bijgeleerd : over levende  voeding, schadelijke stralingen, pijnvrije methode over uitlijning van het lichaam (Egoscue methode), ontgiften, ademen en veel meer.....

Het was intens, een onderdompeling, maar oh, zo goed om mij nog een duwtje in de rug te geven naar een gezond, heilzaam leven. Ik ben al aan de slag gegaan met de materie, ben hier al jaren bezig hiermee, maar met het ouder worden verslappen sommige goede gewoontes, of vergeet je ze eenvoudig.

 

Verder wil ik nog meedelen, dat ik al 10 jaar kamp met kanker en het toch al zo lang onder controle heb kunnen houden (zonder chemo) dus gezond leven werkt wel degelijk.

 

Volgende cursus een aanrader en hopelijk krijgen we nog een terugkomdag? Kwestie van de stok achter de deur te houden eh....we blijven mensen toch?

 

Een aanrader...

 

bottom of page